In 99% het  goedkoopst bij uit bij uwverzekering.nl!  Ook de voordeligste premie in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Almere.


autoverzekering
 

Vergelijk snel wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Snel, gemakkelijk vergelijken en afsluiten. Een tip van ons. Als je een redelijk nieuwe auto hebt van Mercedes, Volkswagen, Peugeot, Opel, Renault of Ford dan zit daar vaak standaard al een soort van pechhulp in. Mocht je toch een pechhulp verzekering af willen sluiten dan kan dat hier:  afsluiten pechhulp

Nog een tip: heb je al een rechtsbijstandverzekering waar "verkeer" is verzekerd, sluit dan niet appart een rechtsbijstand af. Wil je toch een rechtsbijstand waar ook verkeer is gedekt?  Dan kan dat hier:  afsluiten rechtsbijstandverzekering

Merken

Er zijn speciale verzekeringen voor bepaalde merken. Toch is het zo dat de polis vaak "gewoon" bij de bekende maatschappijen wordt ondergebracht. Dus een Opel, Peugeot, Volkswagen, BMW, Audi, Volvo of Mercedes blijken dus gewoon bij de "normale" verzekeraar te zijn ondergebracht.

Opbouw schadevrije jaren.

Als je start met een autoverzekering begin je in principe op nul. Er zijn maatschappijen die extra korting geven als je begint. Deze extra korting heeft in principe niets te maken met de schadevrije jaren. Maak niet de fout door je moeder of vader de verzekering te laten afsluiten.

Weet jij je schadevrije jaren niet?

Bel de verzekeraar, die weet exact welke schadevrije jaren je hebt. Of kijk op je polis.

Hoe belangrijk is het om de juiste gegevens in te vullen bij een aanvraag?

Een verzekeraaar neemt het risico (of niet)  aan op basis van wat jij opgeeft. Dat heeft risico inschatting. Als jij foute gegevens verstrekt dan kan het zo zijn dat de verzekeraar achteraf jou niet had geaccepteerd.

Dus! Vul bij de aanvraag altijd de juiste gegevens in!

Kijk ook eens naar: Polisidee.nl en Nibud of naar deze

Motor

Bestelbus

Bromfiets